The Dirty Grass Players (US)

12 juni 2024
20:15-22:30 (zaal open 19:30)
Boerderij Hoekelum, Bennekom
€ 15

RESERVEREN?
Stuur een mail met daarin uw naam, welk concert u wilt bezoeken en het gewenste aantal plaatsen naar reservering@livestagemarnix.com. U krijgt dan zo snel mogelijk bericht.

Meer info...

We stellen aan u voor een 4-mans band uit de omgeving van Baltimore. Ze bestaan sinds 2015 en brengen bluegrass, maar verwacht van hen geen tocht over gebaande wegen. Nee, het avontuur wacht. Met een knipoog naar het verleden en een blik op de toekomst houden The Dirty Grass Players de lange geschiedenis van bluegrass levend, terwijl ze het traditionele genre naar de volgende generatie duwen. The Dirty Grass Players zijn een energieke explosie van old-time pickin’, gekleurd met vernieuwende newgrass. Ze spelen op het kruispunt tussen het traditionele, wat de ruggengraat is van wat ze doen, en het progressieve met hun innovatieve, vooruitdenkende aanpak. The Dirty Grass Players, met hun vaste, vakkundige precisie en losse, avontuurlijke geest, zijn een band die Bill Monroe zowel in verwarring kan brengen als hem onbedaarlijk kan laten glimlachen. Zo deinzen ze er niet voor terug om ‘Don’t Stop Me Now’ van Queen een bluegrass-sausje te geven. Hun muziek is progressief, traditioneel, experimenteel, fantasierijk en in de kern ‘Dirty’.