David Newbould & band (US)

David Newbould and band
Meer info...

David Newbould is een in Canada geboren en nu in Tennessee (US) wonende singer-songwriter. Sinds hij zijn carrière een kickstart gaf met het album ‘Big Red Sun’ uit 2007 heeft hij zijn sporen verdiend als een heartland rootsrocker, Americana artiest en versterkte folksinger. In 2022 verscheen zijn vierde studioalbum ‘Power Up!’. Op deze plaat horen we een staalkaart van zijn kunnen, van gevoelige ballads, pakkende melodieuze Americana tot stevige rootsrockers. De grote variatie in zijn songs maakt dat zijn liedjes blijven boeien. Ze zijn diep persoonlijk en David brengt ze met een stem vol emotie. In 2022 kwam hij voor het eerst naar Nederland voor een aantal soloconcerten. Dit keer zal hij bij het optreden worden begeleid door zijn band.