The Fugitives

The Fugitives

Al twaalf jaar toeren The Fugitives met veel succes door hun thuisland Canada en ook regelmatig in West-Europa. Ze hebben een bijzondere reputatie opgebouwd: onvergetelijke liveshows, boordevol complexe harmonie├źn, aanstekelijke verhalen en eersteklas muzikaal vakmanschap. Zo herinneren wij ons ook het optreden dat de band in 2017 bij Live Stage Marnix gaf. De kern van The Fugitives wordt gevormd door de songwriters Adrian Glynn (zang, balalaika en bas) en Brendan McLeod (zang, gitaar en percussie). Tijdens deze tournee aangevuld met Carly Frey (viool en zang) en Rob MacLean (banjo en zang).
In november is de release gepland van Trench Songs, de vijfde CD van The Fugitives. Hun vorige album The Promise of Strangers werd genomineerd voor de Canadian Folk and Western Canadian Music Awards en is door de vereniging van Duitse muziekrecensenten uitgeroepen tot beste Folk Album van 2019.